720VR
EN

Despre Noi

Acasă

Bine ați venit la Feida Machinery Co.,ltd.

Zhejiang Feida Machinery Co., Ltd. este o întreprindere de înaltă tehnologie specializată în producția și vânzarea de mașini de imprimat, mașini de tăiat cu matriță și mașini de decupat. Am fost înființați în 2010 și am crescut până acum. Acoperă o suprafață de 18,000 m2 și exportă în peste 100 de țări. Are un grup de echipamente de procesare și producție de înaltă precizie care au pus o bază solidă pentru calitatea produsului. Echipa profesionistă de vânzări și echipa post-vânzare au creat un sistem bun de servicii pentru clienți. Atelierele de producție își îndeplinesc sarcinile respective, controlează perfect fiecare detaliu, Responsabilitatea este atribuită persoanei. Iar procesul de producție perfect creează o calitate mai bună a produsului.
Cu scopul de a „deveni un furnizor de înaltă calitate” și de a „satisfăcea clienții și de a oferi cel mai bun serviciu post-vânzare”, Zhejiang Feida Machinery Co., Ltd. este dispus să devină un brand de top în domeniul mașinilor de tăiat cu matriță. Pentru a maximiza satisfacția clientului. De la înființare, indicatorii economici ai Feida sunt în creștere de câțiva ani consecutivi. a devenit lider în domeniul utilajelor casnice.
Pentru a satisface nevoile clienților, Zhejiang Feida Machinery Co., Ltd. a început să vândă seturi complete de linii de producție. Extindeți sistemul de servicii și conectați echipamentele de producție din amonte și din aval de imprimare și de tăiere. Pentru diferite produse finale, oferim o varietate de soluții pentru a analiza cele mai potrivite produse pentru clienți. Controlul calității înainte de vânzare și servicii profesionale post-vânzare. Ajută clienții să înceapă planurile de achiziție.

Atelierul nostru
Atelierul 1
Atelierul 2
Atelierul 3
Atelierul 4
Atelierul 5
Atelierul 6
Atelierul 7
Atelierul 8
Atelierul 9
Atelierul 10
Atelierul 11

Ce spun clienții noștri!

De Maria
De Maria
De Maria
De Wayne
De Wayne
De Wayne
Te rog pleacă
Statele Unite ale Americii
mesaj